Det andre siger

Andres beretninger

”Som terapeut har Mia et helt særligt talent for at lytte med stor tålmodighed og for samtidig at skubbe på lige der, hvor der er brug for det, på sin egen blide facon. Ved at være i det, der kom fra mig, og blive på min banehalvdel har Mia hjulpet mig til selv at formulere mine knudepunkter og udfordringer og vist vejen til at begynde en vigtig erkendelses- og helingsproces. Jeg har altid følt mig sikkert og respektfuldt guidet.”

Karin – 46 år

”Jeg har været rigtig glad for at gå hos Mia. Der er en varme og en ro over hende, som gør en tryg fra starten af. Hvilket har været et vigtigt punkt for, at jeg kunne åbne op.

Hun kan se en sammenhængen i ting og i ens følelser man ikke selv forstår og ser, hvilket er meget healende. Samtidig med at hun støtter og hjælper en igennem det. Hun har ladet mig se nogle mønstre og nogle sår i mig, som jeg har redskaberne til at håndtere i dag, takket være hende”.

Asta – 24 år

“Jeg havde fået arbejdsrelateret stress for første gang i mit liv. Stressen var relateret til den måde folk behandlede hinanden på. I mit forløb hos Mia har vi fokuseret på, hvad der egentlig sker i min krop, både fysisk og psykisk, når jeg oplever denne slags situationer. Forløbet var behagelig og interessant. Gennem terapien har jeg lært en del om mig selv og fået et meget mere afslappet forhold til det, der skete”.

Mand  – 47 år